http://kupika.com/yuki_222/anime Login to Kupika  or  Create a new account 
 



This page is owned by yuki_222. Hits: 54

if yiu were an anime...

Take this quiz, and it will indicate which anime from every kind of animes that yiu are most like: 1) What is your favourite colour? a) Blue - b) Red - tells people: do anything, yiu die c) Green - I'm a lime lime lime d) Yellow - tells people your always happy! e) Pink - ... f) Orange - I'm an orange orange orange g) White - I'm innocent h) Black - don't care 2) What's your favourite animal? a) Snake b) Lion - a leader c) Bunnies - Haha so funny! d) cats/Kittens - nice yet vicious e) wolf f) other 3) What's your favourite song? a) Smile - Super Junior b) La La La - Big Bang c) Mirotic - DBSK e) One - Epik High f) Kiss Kiss Kiss - Buono g) Rock u - Kara h) Why did I fall in Love with you? - TVXQ 4. What do yiu like to do in your spare time? a) Sit in your room alone in the dark wondering why it has to be this way b) Admire the things around yiu c) Listen to music or go on your computer d) Practise your fighting skills e) Annoy everyone around yiu just for the fun of it f) Plan for future homework assignments 5. Which types of book reasembles who yiu are? a) MANGA BOOKS!!! b) Chapter books c) Picture books d) The dictionary e) heck!... I don't read books!! 6. What would yiu say is your most favourite feature about yiu? a) Hair b) Eyes c) Voice d) Personality e) your ability to get out of trouble f) other 7. What is most important to yiu? a) Justice b) Achieving your goal c) being the best at whatever yiu do d) Everyone! 8. What types of clothing would yiu most likey to be see in? a) A shirt and a skirt ( for girls) b) A shirt and pants c) A dress (...) (for girls) d) Ninja style clothing e) Big bang style ( for boys) f) Dark coloured clothing g) Light coloured clothing h) Your Japanese school uniform 9. What is the weapon of your choice? a) A GIANT SWORD!!!! b) Kunai knives c) A Sushi cutter d) A bow and arrow e) your mind 10. What colour is your hair? a) Black b) Red c) Yellow d) Brown e) Blue f) Orange/red g) Silver h) Don't know. Change it too often. 11. Which personality do yiu hate the most? a) Being Lazy b) Being girly c) Being stupid d) Being Active *12. (yiu don't have to do this question. I made it cause I was bored.) DO YIU KNOW THE MUFFIN MAN? a) Yeah, he lives on dury lane b) Yeah, he's my neighbour c) No. And after watching Shrek, don't want to know! d) Yeah!!! He's my idol!!
 
http://kupika.com/yuki_222/anime
Link to this page: copy-paste
  yuki_222 — Page created: 26 February 2009  |  Last modified: 18 April 2009
Rate this page:
saki101 says:   26 February 2009   662377  
1:H
2:E
3:E
4:D
5:A
6:D
7:D
8:F
9:D
10:A (with red streaks)
11:B
12:A
 
Bloody_Valentine_0331 says:   26 February 2009   267565  
01-A
02-E
03-C
04-C
05- Sadly enough..my friend's would probably say it's D
06-D
07-A
08-B
09-A
10-A
11-B
12-C
 
Emupanda says:   26 February 2009   519445  
1-A
2-E
3-
4-C
5-D
6-E
7-A
8-B
9-D
10-D
11-B
12-C
 
‹KalaOhYouHorriblyAtrociousLittleGirl› says:   26 February 2009   887197  
1) What is your favourite colour? 
a) Blue - 

2) What's your favourite animal? 
f) other

3) What's your favourite song? 

a) Smile - Super Junior
f) Kiss Kiss Kiss - Buono

4. What do yiu like to do in your spare time? 
c) Listen to music or go on your computer

 5. Which types of book reasembles who yiu are? 
b) Chapter books

6. What would yiu say is your most favourite feature about yiu? 
b) Eyes

7. What is most important to yiu? 
b) Achieving your goal

8. What types of clothing would yiu most likey to be see in? 

b) A shirt and pants
c) A dress (...) (for girls)

 9. What is the weapon of your choice? 

a) A GIANT SWORD!!!!

10. What colour is your hair? 
a) Black

11. Which personality do yiu hate the most? 
a) Being Lazy

12.DO YIU KNOW THE MUFFIN MAN? 
m) yeah he owes me some cupcakes D:<
 
Yurichan123 says:   26 February 2009   795662  
1.d) Yellow - tells people your always happy!
2.f) other like a fox!
3.f) Kiss Kiss Kiss - Buono
4.c) Listen to music or go on your computer
5.a) MANGA BOOKS!!!
6.d) Personality
7.d) Everyone!
8.d) Ninja style clothing
9.b) Kunai knives
10.d) Brown
11.c) Being stupid
12.c) No. And after watching Shrek, don't want to know!
 
fiji_123 says:   17 March 2009   366859  
1. b
2. f
3. b
4. c
5. a
6. d
7. b
8. b
9. b
10. a
11. a
12. c
 
MusickIsEquivalentToLife says:   18 April 2009   733749  
1. What is your favourite colour? 
H) Black - don't care

2.What's your favourite animal? 
F) other  ( I like Ligers)=)

3.What's your favourite song? 
E) One - Epik High (all the songs suck)



4. What do yiu like to do in your spare time? 
c) Listen to music or go on your computer

5. Which types of book reasembles who yiu are? 
a) MANGA BOOKS!!!


6. What would yiu say is your most favourite feature about yiu? 
a) Hair
b) Eyes
c) Voice
d) Personality (I am not at all conceited, I may even be the exact opposite)


7. What is most important to yiu? 
b) Achieving your goal


8. What types of clothing would yiu most likey to be see in? 
f) Dark coloured clothing

9. What is the weapon of your choice? 
e) your mind
10. What colour is your hair? 
h) Don't know. Change it too often.

11. Which personality do yiu hate the most? 
c) Being stupid


12. (yiu don't have to do this question. I made it cause I was bored.) DO YIU KNOW
THE MUFFIN MAN? 
b) Yeah, he's my neighbour
 
hannahboo says:   19 April 2009   193977  
1a
2c
3b
4e
5a
6b
7d
8a
9e
10d
11b
and im doing 12 because its funny
12a
^_^(u always need a happy face)
 
‹Tama_♦› says:   11 November 2009   701395  
1) b
2) f
3) 。。。 i don’t know those。。。
4) c
5) a and b。。。
6) voice like singing? if so
 c。
			voice like speaking? if so、
f。
7) b
8) c、 and what’s that (。。。) 
or???
9) e^^
10) d
11) acd!!!
12) Yeah、 he lives on Drury 
ane。

@MusickIsEquivalentToLife "Freakin' Idiot!" 
 
‹Tama_♦› says :   11 November 2009   362190  
ooops, sorry! I typed it on the first thing that came to hand, which happened to be
my japanese word processor... you can probably work out most of the boxes...
 
This ad was posted by Fanny the Advertisement Robot  
 
HTML Tips


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012