http://kupika.com/elda14/quizzes Login to Kupika  or  Create a new account 
 



This page is owned by elda14. Hits: 31

quizzes

take this quiz and i'll send you a letter saying what pullip you are

                          Which Pullip Are You?                                 example: 1.a 2.b...

 
1.When you wake up in the morning whats the first thing you do? 

a. Drink Coffee   
b. Eat Cereal, with milk! A glass of OJ, some pancakes...   
 c.Roll over and go back to sleep   
d. Get dressed!   
e. Feed the cat(s)   
f. Wonder what day it is   
g. Try to remember what happened the night before
   
2.What kind of person would your friends say you are? 

a. Sweet & Cute   
b. Dark & Mysterious   
 c.Pretty, but kinda self absorbed about it   
 d.A good girl with lots of spirit   
 e.Curious, outgoing, lovable.   
 f.Original. One of a kind!   
 g.Funny & Caring   
 h.Witty, Artistic, & Cool
   
3.Whats in your pocket?
 
a. Nothing   
 b.Lint   
 c.Money   
 d.Lipgloss   
e. A boys phone number   
 f.A pretty rock
   
4.What color eyes do you have?

 a.Brown   
 b.Green   
 c.Blue   
 d.Gray   
 e.Hazel   
 f.Black   
 g.Colored contacts  
 
5.If your bestfriend backstabbed you, what would be your first reaction? 

a.Hurt them back!   
 b.Steal their boyfriend!   
 c.Write them a letter telling them how you feel.   
 d.Be hurt, but move on.   
 e.Tears... so many of them.   
 f.Give them a second chance.   
 g.Not surprised. Not the first time.   
 h.Relieved. Since you just did the same... 
  
6.What do you hate more? 

 a.A raining day   
 b.A ruined dinner   
 c.A missing shoe   
 d.A friend who wont return your call   
 e.A sad stranger   
 f.Hypocrites   

7.What kind of pet do you (or would you) own? 

 a.Cat   
 b.Spider   
 c.Bird   
 d.Bunny   
 e.Gecko   
 f.Dog   
 g.A Poodle! Pink!   
 h.Goldfish   

8.Your underwear are/is

 a.Purple   
 b.White   
 c.Lace   
 d.A Thong   
 e.Black   
 f.None!   
 g.Floral Print   

9.What kind of car do you drive? 

 a.A convertable   
 b.I get chauffered in a limo   
 c.A hot rod, but my boyfriend owns it...   
 d.I'm afraid of cars!   
 e.Something very old, like a Model-T   
 f.I like airplanes and boats, not cars.   
 g.Something new in my fav color   
 h.Something pink   
 i.Whatever I can afford   
 j.A re-built classic  
 
10.Whats your poison? 

 a.Beer   
 b.Nicotine   
 c.Expensive Wine   
 d.Absinthe   
 e.Caffeine   
 f.Whiskey   
 g.Cheap Wine   
 h.Marijuana   

11.Whats your music scene? 

 a.Country   
 b.Emo   
 c.Indie   
 d.Metal   
 e.Opera   
 f.Pop   
 g.Punk   
 h.Rap/R&B   
 i.Rock & Roll   
 j.Alternative   
 k.Techno 
  
12.Who is your dream guy? 

 a.Wolf   
 b.Serpent   
 c.Vispo   
 d.Captain Jean-Luc   
 e.Trunk   
 f.Eminem   
 g.Kung Fu Fai   
 h.MJ   
 i.I'm bisexual, actually...   

13.Which of the following Pullip gals is your very bestfriend? 

a. Greggia   
 b.Cornice   
 c.Street   
 d.Mercu   
 e.Bianca   
 f.Purezza   
 g.Fantastic Alice   
 h.Mitzi   

14.Pick one of the following... 

a. Willow Tree   
 b.Sweater   
 c.Dolphin   
 d.Lavender   
 e.Falling Star   
 f.A Gentle Kiss   
 g.33   
 h.A Pillow   

15.Somewhere ______________. 

a. far, far, away   
 b.over the rainbow   
 c.I can be alone   
 d.out there   
 e.else   
 f.there is the truth  
 
16.Goodbye!
 
a. Salaam!   
 b.Aloha!   
 c.Senebti!   
 d.Au revoir!   
 e.Adios!   
 f.Tse ue!   
 g.Cheerio!   
 h.Annyong-hi kashipshio!   
 i.Sayonara!   
 j.Ciao!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                              How Screwed Up Are You?
1.what is the life span of a turkey? 
a) until thanksgiving  
b) yes  
c) turkeys don't exist  

2.aksjdf;lkjasdlfjdf
(what is your response to this?) 
a) what the hell?  
b) i speak your language!!!  
c) yes, i no. turkeys are from mars, and thats all there is to it.  

3.there is no 3rd question 
a) yay!!!  
b) dammit!!  
c) and?  

4.what is your favorite color? 
a) black  
b) what are these colors you speak of?  
c) i dont belive in favorites  

5.why do turkeys breathe? 
a) because they are air breathing organisms, and need to breathe to survive.  
b) two beans  
c) they dont. for the 2nd time, there is no turkeys. they all live on mars.
 
http://kupika.com/elda14/quizzes
Link to this page: copy-paste
  elda14 — Page created: 10 February 2007  |  Last modified: 26 November 2008
Rate this page:
Cat_Nick_101 says:   10 February 2007   626642  
1. b
2.g
3.a
4.a
5.a
6.d
7.d
8.a
9.b
10.b
11.b
12.a
13.b
14.b
15.b
16c
echoizzy14 says:   12 February 2007   961613  
1.d            7. a+b        13. b
2. e           8. b            14. a
3. d           9. I             15. d
4. c          10. e            16. e
5. a          11. I
6. a          12. A
 
falloutrocker says:   6 December 2007   751818  
1.d
2.b
3.e
4.f
5.e
6.f
7.b
8.e
9.a
10.b
11.a
12.h
13.f
14.b
15.c
16.h
‹♥밀크흔들어♥› says :   26 November 2008   714671  
WOW..

That is long...
 
 
HTML Tips


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012