Avatar Glitch? Login to Kupika  or  Create a new account 
 


 

Avatar Glitch?


* guest posting enabled *


Pages:  1  2

1 February 2009, 06:04 PM   #1
Joined: 12 Jun 2008
Posts: 45
Hina, once when I logged in, My avatar was missing. I checked on my profile and it was
not on there either. So I wasted KP to make it re-appear. And it happened to me again
yesterday.

1 February 2009, 06:21 PM   #2
Guest Poster
Mine did that, hence the different avator. X_X It hasn't done it again to me again
though, so yeah I don't really know what you can do sorry. But at least you're not the
only one whos had this problem. XD

1 February 2009, 06:26 PM   #3
Joined: 4 Jul 2007
Posts: 92
It has happened to me before, but it comes back the day after.

Patience is the key, fellow Kupikans xD

1 February 2009, 10:11 PM   #4
Joined: 20 Feb 2009
Posts: 17
It happened to me a couple of days ago, and I only had 2 kupipoints, I just figured it
expired or something so I got a new one.

1 February 2009, 10:48 PM   #5
Guest Poster
That's happened to me twice before. But you wasted your KP, yo! You just log out and then
back in and it should come back. 

2 February 2009, 01:53 AM   #6
Guest Poster
yepp..like Ann said.

2 February 2009, 08:10 AM   #7
Joined: 24 Nov 2008
Posts: 101
Well....Kupika has showed me some error messages saying 'The SQL has gone away' blah blah
blah problems so....maybe that's why? XD

2 February 2009, 04:08 PM   #8
Guest Poster
it happened to me, just log off and log back on again!

2 February 2009, 06:23 PM   #9
Joined: 4 Jul 2007
Posts: 92
Or just press the magic, green button, known as "refresh". >_>

3 February 2009, 08:32 AM   #10
Joined: 24 Nov 2008
Posts: 101
@Bootheghost: My refresh button is color blue. XD

3 February 2009, 05:23 PM   #11
Guest Poster
Not meaning to be funny or anything, but when mine disappeared I pressed refresh
and I logged out and back in. Nothing happened, it still didn't come back. X_X So I HAD to
make a new one, which sucked. 

3 February 2009, 05:32 PM   #12
Joined: 4 Jul 2007
Posts: 92
@Bootheghost: My refresh button is color blue. XD
-FAILS AND DIES.- D: Fine then. -- Or just press the magic, green OR BLUE button, known as "refresh". >_>

3 February 2009, 05:33 PM   #13
Joined: 4 Jul 2007
Posts: 92
Oh and @Kovee:
Not meaning to be funny or anything, but when mine disappeared I pressed refresh and I logged out and back in. Nothing happened, it still didn't come back. X_X So I HAD to make a new one, which sucked.
Wait a day or two. :/ It comes back. PATIENCE. ... GEEZ KUPIKA.

3 February 2009, 05:37 PM   #14
Joined: 3 Jan 2009
Posts: 44
cheeky_angel004
Well....Kupika has showed me some error messages saying 'The SQL has gone away' blah blah blah problems so....maybe that's why? XD
ya thats been happening to me alot lately too!

3 February 2009, 11:57 PM    #15
Guest Poster
What's that about?

Pages:  1  2


All times are GMT. The time now is 12:53 PM.


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012