Brother, Abang, Oppa ><' Login to Kupika  or  Create a new account 
 

This diary entry is written by ‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛›. ( View all entries )
 
Previous entry: im gonna shoot you! in category (general)
.....

Brother, Abang, Oppa ><'Category: (general)
Wednesday, 7 November 2012
10:37:30 AM (GMT)
maigadd! I want a brother. I'm so happy jealous with people who have brother *apalagi dorg yg rapat!!* mom! I want a brother! I want him to protect me, help me to erase my sadness and always be with me (: I wanna hug my brother, i want to snap many pictures of me with him, we walk together to school... *but i don't have ):* Lastly, // hanyalah angan semata-mata. Tiada kena-mengena antara yang hidup ataupun yang sudah mati. Doakan ku supaya dapat abang *BUKAN yg angkat or diangkat or terangkat atau yang sejenis dengannya, kay* Sekian Terima Kasih (:

Comments 
‹(. ❛ ᴗ ❛.) Sad☆Machine(. ❛ ᴗ ❛.)› says:   7 November 2012   178199  
aih? kalau nak abang mestilah kakak tak dapat kalau adik lelaki
dapatlah -_- saya pun takde abang adik lelaki je -_- tapi dia mangsa
smack saya kat rumah heheh dia adalah orang suruhan saya mwuahahahah
hehe tapi kita rapat :3
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   8 November 2012   417560  
@mina8,  kkak cuma ada adik perempuan je. Haha, adik kkak
selalu membebel, dia buat kkak ni adik dia. ==' dia selalu jadi PA dan
juga merangkap org suruhan. *maybe itu wajib kot untuk org yg bergelar
adik, haha*
 
//yeap. Hungungan adik beradik kan macam air yg dicincang xkan putus.
Mina ada berapa adik beradik? 
 
‹✖ Ї'м ą ςüpεrSTΔℜ ✖› says:   8 November 2012   298702  
@fly_high ada abang tidak seindah seperti yang kau fikirkan .
Ada kalanya , mereka akan menjadi jahat seperti singaa . 
 
‹•ω•NanasSoya•ω•› says:   8 November 2012   167856  
yes =.= @alienforever 
betollllll
abg2 sy sgt jahat.
XD rapat, tapi jahat. 
 
‹✖ Ї'м ą ςüpεrSTΔℜ ✖› says:   9 November 2012   773841  
@sofea_meow99 haha , sama sak kita , anis ! Apalah nasib . 
 
‹•ω•NanasSoya•ω•› says:   9 November 2012   689821  
@alienforever 
Yalah. Bersabar jak la D: 
Mereka sebenrnya sygkan kta xD 
 
‹✖ Ї'м ą ςüpεrSTΔℜ ✖› says:   9 November 2012   387364  
@sofea_meow99 yaa , dorang baik cuma ada ganas sikit . 
 
‹•ω•NanasSoya•ω•› says:   9 November 2012   363588  
@alienforever 
Mangsa lepas nafsu pukul org TAT 
 
quack says:   9 November 2012   369199  
i wish i could speak your language:P
 
‹•ω•NanasSoya•ω•› says:   10 November 2012   755640  
@quack 
heh :P
we're talking about big brothers.
and i was saying that big brothers aren't that nice as they seem XD. 
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   10 November 2012   238048  
@alienforever, @sofea_meow99,  ya, hampir semua prg yg
ada abg cakap macam tu. Tapi ada kawan kkak, dia ada 2 abg and sorg
adik pmpuan. Jeles sangat tengok dorang! Dorg rapat sangat sampai kat
fb pun boleh nmpak dorg rapat sangat! Boleh dikatakan dorg xpernah
gaduh.

@quack,  yeap, we are talking about big brother. Do you have a
brother? 
 
‹•ω•NanasSoya•ω•› says:   10 November 2012   949417  
wah @fly_high 
o.o dasyatnyaaa..
jeles ehh XD
xpa la kak..
buat abg imaginasi jak XD 
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   10 November 2012   591354  
@sofea_meow99,  memang itu yg selalu. Haha! :D 
 
JiaoMi says:   10 November 2012   726029  
aku jeles nan org yg ada ADIK huhuhu . TT^TT tsk , tsk . I wish I
have a lil sis , can someone gimme any ? *w*
ps/: aku rapat nan abg2 n kak2 aku tpi dorg slalu buli aku . --''
 
JiaoMi says:   10 November 2012   581843  
aku jeles nan org yg ada ADIK huhuhu . TT^TT tsk , tsk . I wish I
have a lil sis , can someone gimme any ? *w*
ps/: aku rapat nan abg2 n kak2 aku tpi dorg slalu buli aku . --''
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   11 November 2012   844360  
@JiaoMi,  haha! Nduy.. Tapi maybe itulah lumrah en? Adik
selali kena buli. Bluuuek! Hahaha (; 
 
Miffy424 says:   11 November 2012   890337  
what language is this 0.o
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says :   12 November 2012   121672  
@Miffy424, it's malay language. 
 

 
HTML Tips

 
Next entry: WHY? in category (general)
.....
Related Entries
fancy5689: School
‹Ms.MandyMonteith›: MAH FRIENDS AND WHERE I FIRST MET THEM
im_missy: New School
‹◦Squirrely Girl◦›: 6:36 a.m.
melly205: Summer School summer school


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012