Tenang wahai winter. you're cold rite? Login to Kupika  or  Create a new account 
 

This diary entry is written by ‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛›. ( View all entries )
 
Previous entry: THANK YOU, sygg! in category (general)
.....

Tenang wahai winter. you're cold rite?Category: (general)
Monday, 18 February 2013
02:12:24 PM (GMT)
daechim mwoya! ahhh, aku tak tahan ouh dengar dia tuduh aku macam tuu. yess, aku mengaku time dia cakap tuu aku masih dpt sabar sikit. aku try senyum. tapi jangan ingat aku diam and aku senyum, aku tak kesah dengan semua kau ckp. dari dulu lagi aku try sabar dengan kau. aku bukan binatang mcm kau, aku ada perasaan and limit kesabaran. bila2 masa seja aku boleh ludah muka mu. kalau jadi makhluk tu jangan kurang ajar sangat. kau tiada di ajar kaa? opss, saya lupa pula, kau kan hanzingg. sorry to say, tapi aku sabar dengan kau bukan setahun dua babe. kau ingat tuu. aku ingat semua kau ckp pasal aku SAMPAI MATI. okayy lia, relax. aku winter, so im cold. sabar, sabar, sabar.
Last edited: 18 February 2013


Comments 
Be the first to comment:
 
HTML Tips



About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012