Sungha Jung ♥ Login to Kupika  or  Create a new account 
 

This diary entry is written by ‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛›. ( View all entries )
 
Previous entry: New Stupidoo Rules~ in category (general)
.....

Sungha Jung ♥Category: (general)
Saturday, 8 December 2012
09:09:12 AM (GMT)
Hah, comel tak muka main gitar yang kat atas tu? mestilah~ Nama dia Sungha Jung. He's guitarist boy kat korea. *oppa! ajar~* Tau, dia pandai main gitar dari kecik lagi. If tak silap since dia 8or9 years old young *kalau tak silap sebab aku lupa* and sekarang dia dah 16 tahun. Dulu aku pernah tengok dia skali *sepintas lalu* kat dalam mv Narsha macam. "Comelnya budak tu, pandai main gitar pulak tu!" tapi time tu aku tak seberapa minat kat dia sebab muka dia nampak sangat kebudak-budakan and aku sangka dia muda dari aku. Tapi sekarang muka dia dah matang sikit even masih nampak macam budak *comel apa!* tapi if dia dibandingkan dengan kwangmin aku, kwangmin lagi comel, sebab mata Sungha Jung sepet *face is not everything, i know*. Aku TERtarik dengan bakat and style dia. Setelah aku geledah rumah sii pakcik YouTube*sorry pakcik!*, baru aku sedar oppa aku satu ni someone yang indipendent. //my second future husband. The first one is kwangmin *dia dah izin*. HAHA!!
::wawa, thx pics tu yea. yg pic gelas2 tu seja aku teyda.
Last edited: 8 December 2012

Comments 
‹brouhaha› says:   16 December 2012   974802  
i cant understand this haha, but i have seen this kid on
youtube....he is amazing!! soooo good :D
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   16 December 2012   139363  
@Kiwi_boy 
I said, he can play guitar well since he was 9or10 y/o. And im admirer
him a low~ awww!

Really? Amazing + cute isnt it? 
 
‹brouhaha› says:   16 December 2012   118754  
@fly_high 
he's so talented!! i love how he can play pretty much every song haha 
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says:   16 December 2012   190194  
@Kiwi_boy 
Yep, i know rite. Thats why i love him. Btw, do you know how old is he
now? 
 
‹brouhaha› says:   16 December 2012   747049  
@fly_high 
maybe like 16?? when i saw him first he was like 9 or 10 hah 
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› says :   16 December 2012   592022  
Yep, absolutely. He is 16 now.
 

 
HTML Tips

 
Next entry: 1% left. in category (general)
.....


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012