prisni deri Login to Kupika  or  Create a new account 
 

This diary entry is written by ‹iנσєуģεṉøсïḋe!›. ( View all entries )
 
Previous entry: c: Pichurs! IMAGE HEAVY. in category (general)
.....

prisni deriCategory: (general)
Monday, 19 July 2010
05:01:47 PM (GMT)
Diku ujku pret, Ai qëndron në soditje, Ngadalë parashikuar, Vendosja datën tuaj, Rregullimin e fatit tuaj. Ai nuk është planifikimit vdekjes suaj, Ai është planifikuar me një aureolë platin, Në krye chiseled akull, Mbahet kaq fort si ai do të përfundojë ajo rreth gishtit tuaj knotted fort me i dashur sinqeritet. Ai do të përkulet kokën e tij, Shkrihet në magjepsje dhe mbaj gjallë duke u tuaj. Ai do të trajtojnë si një mbretëreshë. Vetëm derisa ju trashëgimtar zhveshur të tij, Diku ai do të largohet nga ju, Errët dhe të lagësht, Kjo është ku. Ju ngadalë të gjeni se ai të vrarë ty, Ai manipuluar ju dhe ju mundi, Ai vrau ju me dashamirësi.


Comments 
Be the first to comment:
 
HTML Tips

 
Next entry: I want a canadian to spend a week at my house! in category (general)
.....


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012