New Stupidoo Rules~ Login to Kupika  or  Create a new account 
 

This diary entry is written by ‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛›. ( View all entries )
 
Previous entry: WHY? in category (general)
.....

New Stupidoo Rules~Category: (general)
Wednesday, 5 December 2012
05:47:19 AM (GMT)
Annyeong + hi!
Tengok tak tajuk kat atas tu? "NEW STUPIDOO RULES"
I mean, kat rumah ni ada rules baru yang datangnya daripada my beloved parents for
their aegyo princess -__-'

Ok, here the rules 
 -bangun pagi, MESTI kemas bilik (jangan ada baju, patung, sampah or buku yang
bersepah)
 -onlinee ikut turn (turn aku 1/2pm untill dekat2 maghrib)
 -solat WAJIB 5waktu (kalau nak kena pancung, try skip satu waktu)
 -lepas solat maghrib, MESTI mengaji even sikit.
 -malam WAJIB + HARUS + MESTI tidur SEBELUM jam 11pm *kadang
10pm* (sebab nya kunuk ada org selalu migrain~)
 -bangun pagi jangan melepasi jam 12noon

//rules yg ke-2 and ke-5 buat aku gila~

Comments 
‹♪♫krystallizedSKY♫♪› says:   5 December 2012   997979  
hahaha , kesian kau ... aku baru je bangun tadi . :3
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› cries:   5 December 2012   781346  
hoho' itu kau.
 
‹♪♫krystallizedSKY♫♪› says:   5 December 2012   337768  
@fly_high 
pity you ,,, :P 
 
‹♛ sΩoω¡e_ξyeš ♛› cries :   5 December 2012   160605  
@gorjesspazzer 
yeah, you should. 
 

 
HTML Tips

 
Next entry: Sungha Jung ♥ in category (general)
.....
Related Entries
lilMc224: this is cool
Samantha6548: Sad and Confused Sad and Confused
‹TrulYandForeveR<3›: DO NOT OPEN INFRONT OF A PARENT chains...
spencerfulx: DO NOT OPEN IN FRONT OF A PARENT!!
Kirksey201: DONT OPEN IN FRONT OF A PARENT


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012