http://kupika.com/babyspice10123/quiz Login to Kupika  or  Create a new account 
 



This page is owned by ‹MiserableAtBest›. 1 person has rated. The average will be shown after three ratings.
Hits: 36

~Answer My Quiz && You Might Win A Prize~

Hey everyone this is a quiz to test your knowledge about me! Whoever gets the most right will receive a special prize (
either a gift or kupipoints - your choice ) So if you are interested just answer these questions at the bottom and i
will check them for you!


P.S. If you want, you can message/letter your answers to me. If not then comment your answers at the bottom of this
page!

Do Not Ask Me For The Answers!~!~!


1. What is my favorite color?

a. Purple
b. Orange
c. Green
d. Yellow

2. What is my favorite animal?

a. Monkey
b. Duck
c. Fish
d. Elephant

3. What is my favorite soda?

a. Fanta Orange
b. Fanta Grape
c. Pepsi
d. Mountain Dew

4. What is my favorite meal?

a. Spaghetti
b. Soup
c. Chicken Terraki
d. Pot Roast

5. How many siblings do I have?

a. 1
b. 3
c. 0
d. 2

6. What is my favorite number?

a. 26
b. 2
c. 8
d. 53

7. What is my favorite song?

a Hero/Heroine by: Girls Like Boys
b.Realize by: Colbie Calliat
c. Sorry by: BuckCherry
d. All The Above

8. What is my style?

a. preppy
b. jeans && nice T-shirt
c. gothic
d. None Of The Above

9. Where is my favorite hang- out when i'm with friends?

a. bowling
b. ice skating
d. mall
c. my house

10. What is my favorite design?

a. stripes
b. polka - dots
c. plaid
d. none

11. What happens to me occasionally?

a. blonde - moments
b. trip && fall ( over feet && trip up/ down stairs )
c. I can't hear/ see things
d. All Of The Above

What do i like to do?

a. sing
b. dance
c. laugh
d. All Of The Above

12. How old am I?
a. 12
b. 15
c. 13
d. 14

13. What state do I live in?
a. Florida
b. Michigan
c.  Nebraska
d. Pennsylvaina

14. What grade am i in?
a. 6th
b. 8th
c. 7th
d. 9th

15. What is my favorite holiday?
a. Valentine's Day
b. Christmas
c. Thanksgiving
d. None Of The Above

16. How many pairs of jeans do i own?
a. 9
b. 5
c. 3
d. 6

17. What is my nickname?
a. PeanutButter Muffin
b. Jelly Cupcake
c. Muffin
d. Cupcake
e. Both A && C

18. What is my favorite band?
a. Girls Like Boys
b. Fall Out Boy
c. Paramore
d. All Of The Above

19. What are the current color/colors of my braces?
a. pink && white
b. purple && pink
c. blue && green
d. red && green

20. What is my favorite school subject?
a. Math
b. Spelling
c. Science
d. English
 
http://kupika.com/babyspice10123/quiz
Link to this page: copy-paste
  ‹MiserableAtBest› — Page created: 10 February 2008  |  Last modified: 12 February 2008
Rate this page:
‹MiserableAtBest› says:   10 February 2008   264273  
my first contestant was:  silvy
she got 8/20 correct
‹MiserableAtBest› says:   12 February 2008   586567  
namone got 10/20 correct
cornflakes says:   12 February 2008   449551  
a
a
b
d
b
b
d
b
b
d
cornflakes says:   12 February 2008   773173  
d
d
c
b
c
d
b
e
d
a
b

d
‹MiserableAtBest› says:   16 February 2008   867747  
you got 11/20 right
Hollister_xox says:   24 February 2008   824684  
haha suckerss! i win, i got a 19/20. suck on that bitches!    


lmao
‹MiserableAtBest› says:   25 February 2008   133782  
hehehehehehehehe.................................funny cupcake
talor_swift says:   25 February 2008   162885  
1.a
2.d
3.c
4.a
5.b
6.a
7.d
8.d
9.d
10.c
11.d
12.d
13.a
14.a
15.b
16.a
17.d
18.d
19.b
20.d
‹MiserableAtBest› says:   25 February 2008   638188  
sorry 1. i already have a winner && you only got 5/20 right
boysaremyfavoritesubject says:   22 March 2008   216845  
hey cc what is up it's tortor
i know all theanwsers and u know i do
i love the what is my favorite food 
let me guess spagettie 
i get it hehehe!!!!!
boysaremyfavoritesubject says:   22 March 2008   197751  
the anwsers r
a
a
d
a
d
c
d
c
b
d
d
c
b
c
d
b
for #17 the anwser is crackah
a
c
c
i prbably got some wrong but i mean i am not a stalker so i have an excuse 4 not
knowing 1000% of them.
‹MiserableAtBest› says :   27 March 2008   726649  
lol.........i know what ya mean lol
but i already have a winner srry
This ad was posted by Guri the Advertisement Robot  
 
HTML Tips


About Kupika    Contact    FAQs    Terms of Service    Privacy Policy    Online Safety
Copyright © 2005-2012